Házikós szekrény 3 polc Kicsi

40 000 Ft

Házikós szekrény 2 db  polccal, 18mm-es prénium minőségű bútorlapból, színazonos élzárással. Minden bútort becsomagolva és Teljesen Összeszerelve szállít ki futár. Nem kell szerelgetni, csak helyet kell neki találni a szobában, rögzíteni a falhoz, amelyhez a csavarokat és a tiplit is megküldjük a csomagolásban, csak egy fúrógép szükséges egy 10- fal fúróval.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

A tároló polcok 31 cm szélesek 31 cm mélyek és 31 cm magasak, így passzolnak a polcra a boltokban kapható tároló dobozok.

A szekrény külső méretei:

Teljes magasság: 121 cm (a házikó tetöjénél)
Szekrény rész szélessége: 35 cm
Házikó tető szélessége: 43cm
Mélység: 31 cm

Ez a termék hézagmentesen, összekapcsolható egy a csomagolásban megtalálható alkatrésszel, minden olyan termékünkkel amiknek a neve 2M-el kezdődik és nem házikós a teteje.  További infót a szekrények összekapcsolásáról ezen a linken találsz: Termékek Összekapcsolása

A terméket raktárról, a megrendelést követő munkanap délutánján, estéjén tudjuk átadni a Futárnak, amiről emailes értesítőt kapsz. Ha nincs raktáron akkor a megrendelést követő munkanap felvesszük veled a kapcsolatot, hogy mikor tudjuk átadni a Futárnak.

 

 

Brand

Poletta

Tömeg 18 kg
Méretek 40 × 43 × 121 cm
Szín

Pink, Piros, Sárga, Sárga-Fehér, Zöld