Mentori történet

  • by

Történetünk főhőse a 30-as Anda, akinek van két kisgyereke. Szeret utazni, egyre többet vásárol Online és szereti a lakberendezést is, így lelkes rajongója a Pinterest-nek is.

A babaszobát anno könnyen berendezte, de lassan le kellene cserélni legalább az egyik rácsos ágyat a gyerekszobában. Anda szeret prémium minőségű termékeket vásárolni, de a család teljes bevételét nem akarja a gyerekszobára költeni.

Szeretne valami különlegeset de az ötleteken (Pin) kívül nem talált még konkrét itthon is elérhető terméket, amit haza is

2, Jött a szikra, elhatározta hogy majd összeéptik a férjével Áruházban kapható, jól variálható elemekből, a Pinek alapján.

Osztottak, szoroztak, horror összeg lett volna ez a “hack” és nem is lehetett volna úgy megvalósítani, mint a képeken, csak praktikus lett volna. Ekkor jött az újabb szikra, hívnak, egy asztalost. Több hét elteltével végre kijött a várva várt asztalos, de a képeken bemutatott álomszobával kapcsolatban, több elemre is azt mondta, ezt Ő nem tudja megcsinálni, Ő is csak vágatja a bútorlapokat. Az ár itt is horror volt és nagyon messze került az álombútortól.

Anda és a férje úgy döntöttek, hogy jegelik ezt a gyerekszoba témát, úgyse olyan nagyok a gyerekek ráérnek vele. Aztán az elkövetkezendő fél évben több hasonló törtétnettel is találkoztak az ismeretségi körükben. Több szülő is Pinterest-en látott álomszobát szeretne megvalósítani a gyereke számára, de azt nincs aki megcsinálni, megrendelni csak a tengeren túlról lehetne több ezer dollárért.

3, Innen jött az én szikrám, (mint Anda férje), a Poletta mint búrotgyár megalapításának ötlete. Diplomás végzettségem mellett Asztalos végzettségem is van. Eddig más iparágban tevékenykedtem, ahol teljesen gépesített üzemeket vezettem, Így jött egy CNC technológiával üzemelő bútorgyár létrehozása, ahol a gépek dolgoznak az emberek helyett.

A Polettát-tól megveheted a tökéletes gyerekszobát, neked már csak a kiegészítőket kell hozzá tenned. Mi adjuk a bútort, melynek színeit, formáit, a Pinterest trendek alapján alakítottuk ki, Neked csak megrendelned kell és hozzátenned azt a pluszt amit csak egy szülő tud a gyermekéről. Mi garantáljuk a gyermek arcán a mosolyt.

Tags: